Annonce


Annonce

Annonce

Historie: Real Madrid trækker fra Barca

El Clasico - 12. april 2021




Barcas enorme forventninger til endelig at vinde over Real Madrid blev en fuser. Efter at have tabt 2-0 på Bernabeu og 3-1 på Camp Nou fik Barca chancen lørdag aften, da de på Estadio Alfredo Di Stefano spillede om mesterskabet. Det var bare ikke til at se.

Catalanerne spillede en håbløs kamp - som de har det med at gøre når det virkelig gælder i denne sæson - og de tabte da også 2-1 til Real Madrid, som dermed kravler op på 98 El Clásico-sejre totalt. Barca har ellers indhentet madrilenerne de senere år, men igen må man se de hvide trække fra. Barca har vundet El Clásico 96 gange.



El Clásico - stats
Real Madrid sejre: 98
FC Barcelona sejre: 96
Real Madrid mål: 410
FC Barcelona mål: 401
Uafgjorte: 52

Barca har faktisk aldrig nogensinde vundet La Liga efter at have tabt begge kampe til Real Madrid, men de kan kigge mod Madrid for håb, da Real Madrid i 1975-76 tabte begge kampe til Barca men alligevel endte med at vinde mesterskabet. Der er da også grund til at tro på tingene i Barca, da der trods alt kun er to point op til Atletico Madrid og ét point op til Real Madrid med 24 point at spille om. Så ligaen er absolut ikke afgjort på baggrund af nederlaget lørdag aften.

Barca har nu en pokalfinale at fokusere på før man drejer blikket mod de resterende ligakampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Historie: Real Madrid trækker fra Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder