Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman har brokket sig 19 gange over VAR

La Liga - 12. april 2021
Koeman har brokket sig 19 gange over VAR

© José Antonio García Sirvent


Ronald Koeman var en rasende mand lørdag aften, da han kunne se sit mandskab tabe El Clásico med 2-1. I slutminutterne ønskede han et straffespark, som end ikke blev gennemgået af VAR og det fik ham efter opgøret til at spørge hvorfor man overhovedet har VAR i spansk fodbold.

Mundo Deportivo har gravet i sæsonens VAR-udtalelser fra Koeman og fundet frem til, at han 19 gange har brokket sig. Heraf er de 17 ligakampe mens han også var uforstående i både en pokalkamp og i Super Cup-finalen. Det har dog ikke altid været i Barcas kampe, at han har brokket sig - det har også været på vegne af andre hold.

Allerede i runde 3 mente Koeman, at Betis blev snydt for et straffepark mod Real Madrid, som desuden scorede et mål med Benzema i offside. Efterfølgende brokkede Koeman sig over, at VAR ikke gik ind og fandt retfærdighedens vej. Også da Real Madrid besøgte Eibar fik Real Madrid en kendelse med sig, da Sergio Ramos brugte hånden til hjælp i feltet.I runde 15 havde Real Madrid besøg af Granada, hvor Casemiro begik to straffespark, som ikke blev fløjtet. Det fik også Koeman til at stille spørgsmålstegn ligesom han gjorde det da Real Madrid slog Valladolid 1-0, hvor træneren mente, at der var offside omkring målet.

I de tre foregående ligakampe før Barca mødte Real Madrid havde Koeman også et problem med VAR til trods for at Barca hentede sejre i alle tre kampe. Blandt andet fik Huesca et straffespark, som træneren ikke mente var der mens Dembélé fik et mål annulleret mod Real Sociedad mens Valladolid i kampen før El Clásico skulle have rødt kort til Alcaraz for en albue i hovedet på Griezmann.

Listen er meget lang og der resterer fortsat otte spillerunder af La Liga samt en pokalfinale - så man har næppe hørt det sidste fra Koeman, som på ingen måde er tilhænger af den måde VAR bruges på.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder