Annonce


Annonce

Annonce

André Cury: Vinicius-agent stak os i ryggen

Transfermarked - 13. april 2021




André Cury har tidligere arbejdet for Barca på grund af sit enorme netværk til sydamerikansk fodbold og i den forbindelse havde han i årevis fulgt unge Vinicius, som i dag spiller for Real Madrid. Faktisk havde Vinicius en aftale med Barca, men hans agenter snød catalanerne, fortæller André Cury til Catalan daily Sport.

Barca har i mange år hentet brasilianere til Camp Nou i håbet om at udvikle den næste store stjerne. Neymar blev hentet i brasilianske Santos og var med til at vinde alt med Barca, men der er også andre historier som f.eks. Arthur, der var udset en fremtidig rolle på holdet, men så pludselig måtte tage del i et skifte udelukkende på grund af økonomien.

- Vinicius far og agenter var i Barcelona. Wagner Ribeiro ringede til Real Madrids præsident Florentino Perez og gav ham besked. Perez inviterede dem til Madrid den efterfølgende lørdag. De fortalte os, at de ville tage afsted, men at intet ville ske, da Vinicius allerede havde slået fast, at han ville til Barca, udtaler Cury og følger op:

- Vi havde en mundtlig aftale. Agenterne vendte siden retur til Barcelona og lukkede aftalen, gav os hånden og rejste afsted igen. Men så snød de os. Vi havde fulgt Vinicius i tre år før Real Madrid fik øjnene op for ham. Hans agenter, Frederico Penna og Stefano Hawilla, som blev enig med Barca, snød os. Jeg var virkelig gode venner med dem. Faktisk var jeg best man til Stefanos bryllup.



- Da tiden var inde, stak de os i ryggen. 15 dage før de skrev under med Real Madrid, sagde Vinicius, at han var Barca-fan, at Neymar var hans idol og at Messi var bedre end Ronaldo. Lige pludselig ændrede det hele sig og han skrev under med Real Madrid.

Real Madrids Rodrygo
- Real Madrid troede ikke på Vinicius og frygtede, at de havde købt en forkert spiller og at vi var på vej til at hente den 'rigtige' spiller. Derfor har de to spillere på samme position i samme alder og fra samme sted. Jeg har kendt Rodrygo længe og han havde den profil, vi søgte i Barca.

- Jeg indledte forhandlingerne med hans agent Nicki Arcuri. Vi mødtes to gange med Santos' præsident i Brasilien. Jeg forklarede dem, at jeg ville have en aftale på plads før jeg forlod landet, men det skete ikke og i stedet endte han i Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


André Cury: Vinicius-agent stak os i ryggen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder