Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Her er de sande beløb bag Pjanic-Arthur-skiftet

Transfermarked - 13. april 2021
Her er de sande beløb bag Pjanic-Arthur-skiftet

©


Det vakte enorm undren blandt alle fodboldfans, da de spanske medier pludselig opsnappede nyheden om, at Barca var interesseret i at bytte unge Arthur ud med den ældre Miralem Pjanic. Det viste sig hurtigt, at der udelukkende var tale om et skifte for at balance det økonomiske regnskab i Barca.

Hverken Arthur eller Pjanic har fået noget som helst ud af skiftet. De begge er ofte henvist til bænken og spiller slet ikke så meget som ønsket. De sande beløb bag skiftet er nu blevet frigivet og dem har Marca dykket ned i. Sportsligt har der intet positivt været i det - men for Barca fik man reddet en storm af.

Barca betalte 60 millioner euro for at hente Miralem Pjanic i Barca og samtidig indgik man en aftale om, at Juventus skulle sende 72 millioner euro den anden vej for at få fingrene i Arthur. Det betød, at Barca fik byttet en spiller og 12 millioner euro ekstra ind på kontoen. Derudover ligger der 5 millioner euro i diverse variabler. Det var den eneste udvej, som Bartomeu på daværende tidspunkt så for at få regnskabet til at gå op inden man ramte juni måned.På banen har det ikke været godt. Pjanic har spillet med i 28 kampe og startet 13 af dem. Derudover spillede han kun 11 minutter mod PSG og han har selv ytret, at han ønsker mere spilletid, men at han ikke kom bare for at spille én sæson hvorfor han har tænkt sig at klø på med håbet om at bære trøjen i næste sæson.

Arthurs tal minder om Pjanic' tal. 24 kampe er det blevet til og hans præstationer har været så svingende, at selv hans cheftræner Andrea Pirlo har kritiseret ham offentligt - primært for at holde alt for længe på bolden.

Som bekendt var der altså udelukkende tale om et økonomisk punkt for Barca mens Juventus trods alt fik byttet en 31-årig spiller ud med en 24-årig spiller for blot 12 millioner euro.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder