Annonce


Annonce

Annonce

14 spillere kan se frem til første pokaltriumf

Copa del Rey - 14. april 2021




Der er få dage til den spanske pokalfinalen mellem Barca og Athletic Bilbao skal afvikles og her kun specielt 14 Barca-spillere se frem til en stor dag. For dem vil det nemlig være første gang, at de vinder turneringen såfremt Barca formår at slå de hårdtkæmpende baskere.

Neto er i blandt disse spillere. Det vil for hans vedkommende dog være første gang i Barca-trøjen, hvis catalanerne vinder finalen. Han prøvede nemlig at vinde Copa del Rey med Valencia i 2019, hvor han dog missede finalen. Her stod Jaume Domenech i stedet på mål.

Miralem Pjanic, Martin Braithwaite, Frenkie de Jong, Sergino Dest, Pedri, Trincao, Junior Firpo og Matheus Fernandes er blandt de nyere spillere, som endnu ikke har prøvet at vinde turneringen med Barca. Derudover kan Ronald Araujo, Ilaix Moriba, Riqui Puig og Oscar Mingueza forvente at spille en rolle i finalen.

Antoine Griezmann er blandt de mere erfarne spillere og selvom han stadig ikke har slået igennem på Barcas hold, så må det formodes, at han får spilletid af Koeman lørdag aften i jagten på sit første pokaltrofæ. Griezmann scorer ikke mange mål for Barca og assisterer ikke meget. Han bidrager med ekstremt meget løbearbejde og det værdsætter Koeman, da franskmanden også er stærk i de defensive løb.

Om de 14 spillere får hænderne på trofæet finder vi ud af lørdag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


14 spillere kan se frem til første pokaltriumf

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder