Annonce


Annonce

Annonce

Higuain: Jeg forstod Messi og Ronaldo perfekt

Nyheder - 14. april 2021




Gonzalo Higuain er én af i alt 13 spillere, som har haft den enorme fornøjelse at spille på hold med både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. På det argentinske landshold har han nydt godt af mange kampe med Messi mens han kan skrive under på et hav af kampe for Real Madrid med Ronaldo ved sin side.

Faktisk er Higuain den spiller, som har spillet flest kampe med Messi og Ronaldo og han fortæller, at det nok var fordi, at han forstod dem til perfektion. Han reflekterer også over VM 2014, hvor hans karriere tog et dyk efter VM-finalen.

- Hvis jeg er den spiller, som har spillet flest kampe med Messi og Ronaldo, så må det være fordi, at jeg forstod dem begge. Det handler ikke om Messi eller Ronaldo hvis man skal forstå dem på banen, det er alene op til dig, fortæller han til La Nacion og følger op:

- Jeg forstod dem perfekt. Jeg vidste, hvad de kunne lide og hvad de ikke kunne lide og hvordan man fik dem til at føle sig tilpas på banen. Det, som de måske bedst kunne lide ved mig, var... nu er det ikke for at prale, men at jeg ikke forsøgte at kæmpe 100 procent for deres spil. De følte, at de kunne regne med mig på banen.

- Når de har en spiller ved deres side, som udelukkende regner med dem, så føler de et unødvendigt ansvar. Men med mig vidste de, at de kunne regne med mig. De er to totalt forskellige spillere og det var et kæmpe privilegie at spille med dem begge.

- Frem til 2014 var jeg verdens bedste 9'er, men efter VM var dert hele slut. Jeg scorede ni mål i kvalifikationskampene, som ingen nævnte. Men man skal altså score mål i kvalifikationskampene for at komme til VM.

- Jeg er heldigvis forbi det. Jeg tænker ikke på kritikken mere. Før ramte det mig dybt, det vil jeg ikke skjule. Jeg har haft det skidt, men i dag er jeg forbi det.

Higuain misbrugte store chancer ved VM og bliver ofte beskyldt for at have kostet Argentina VM-trofæet tilbage i 2014. Det måtte han høre for, da han i årevis har modtaget kritik for specielt VM-finalen mod Tyskland. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Higuain: Jeg forstod Messi og Ronaldo perfekt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder