Annonce


Annonce

Annonce

Finalemanden: Messi har scoret 29 finalemål

Copa del Rey - 16. april 2021




Lionel Messi ved hvor målet står uanset om det er en træningskamp eller en finale. I morgen aften står han på banen mod Athletic Bilbao i Copa del Rey-finalen og baskerne ved, hvad de skal op mod. Messi scorede nemlig et fuldstændigt magisk solomål mod dem i finalen i 2015.

I alt 33 finaler har Messi spillet iført Barca-trøjen og han har scoret hele 29 gange. Det giver et snit på 0,87 mål pr. finale. Det er ekstremt højt snit taget i betragtning af antallet af finaler og alene det faktum, at der er et trofæ på spil. Flest mål er dog kommet i den spanske Super Cup.

Her har Messi scoret 13 mål og det var kun i 2005/06, at han ikke formåede at score i en spansk Super Cup-finale. Han har spillet med i tre Champions League-finaler selvom han har fire trofæer derhjemme. I 2006 missede han finale på grund af en skade og scorede så et rigtig flot hovedstødsmål mod Manchester United i finalen i 2009. Få år senere scorede han igen mod englænderne mens han ikke kom på tavlen mod Juventus i 2015.

Messi kunne have deltaget i fire finaler ved VM for klubhold, men missede den i 2006 på grund af en skade. Men i de tre øvrige scorede han fire mål og har ligeledes scoret tre gange i fire europæiske Super Cup-finaler.

Tager vi udgangspunkt i Copa del Rey, så løber Messi på banen til sin 10. pokalfinale. Han har sammen med Barca vundet titlen seks gange af de hidtil ni finaler og scoret syv mål. Nu må tiden vise om han kan fortsætte sine imponerende finale-tal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Finalemanden: Messi har scoret 29 finalemål

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder