Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca modtager bud på 1,5 milliarder kroner

Nyheder - 17. april 2021
Medie: Barca modtager bud på 1,5 milliarder kroner

©


Barcas økonomiske situation har klart set bedre dage. Coronapandemien har skabt stor økonomisk tumult i klubben og Joan Laporta, som blev valgt ind som præsident i marts, har en kæmpe opgave forude, da han samtidig med at redde klubbens økonomi også skal sørge for et slagkraftigt hold, der kan spille med i alle turneringer.

Men Barca har som brand enorm værdi og derfor har det aldrig reelt set været et tema om hvorvidt klubben skulle gå konkurs, selvom det selvfølgelig kan ske i værst tænkelige scenarie. Nu har klubben dog modtaget et bud, der kan give dem en indsprøjtning på 1,5 milliarder kroner, melder El Confidencial.Det er selskabet Investindustrial, som er ejet af Bonomi-familien, der har tilbudt af købe sig ind på 50% af Barca Corporate, hvor deres primære mål er at tage en del af kagen når det kommer til klubbens merchandise. Det er gode penge for Barca at få ind, men samtidig skal der være tale om noget, som klubben kan stå inde for før man avancerer i forhandlingerne.

Investindustrial er ikke de eneste, som har budt ind. Barca har angiveligt modtaget flere store bud hvilket er positivt nyt. Fremtiden må vise, hvad Laporta og bestyrelsen vælger, da der helt sikkert er behov for at kunne tjene store mængder penge for at kickstarte en tid uden corona.

Carles Tusquets blev i sin tid valgt ind som midlertidig præsident og han udtalte, at han havde forhandlet fire aftaler i milliard-klassen på plads således at Laporta allerede havde noget på hånden når han kom til magten. Så der er gode muligheder for at tjene en god skilling i jagten på at forbedre klubbens økonomi.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder