Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Jeg er sikker på, at Messi vil blive

Transfermarked - 17. april 2021
Laporta: Jeg er sikker på, at Messi vil blive

©


Da Joan Laporta meldte sig ind i kampen om det ledige præsidentsæde i Barca, gjorde han det klart, at det første han ville gøre var at kontakte Messi far for at få en kontraktforlængelse på plads. Han har helt sikkert været i kontakt med Messis bagland, men endnu er der ikke nogen forlængelse af kontrakten.

Messis kontrakt med Barca udløber om små to måneder, men Joan Laporta er overbevist om, at Messi nok skal underskrive en forlængelse. Situationen er nemlig den, at Laporta er i gang med at samle et overblik over klubbens hårdtramte økonomi og først herefter vil han kunne vide, hvad han kan tilbyde Messi.

Inden at klubben fredag rejste til Sevilla forud for aftenens pokalfinale, talte Laporta med Deportes Cuatro. Her udtalte han at han er sikker på, at Messi ønsker at blive i Barca og at der er fremskridt i processen. Han kunne dog ikke udtale sig meget mere, da der overordnet set ikke er noget konkret endnu.

RAC1 meddelte dog for nyligt, at Messi allerede har modtaget det første tilbud, som aldrig er det, man ender ud i. Der forhandles frem og tilbage indtil parterne er enige og til det skal man huske på, at Messi ikke er drevet af sin løn. Han vil spille på et hold med et sportsligt projekt, som han kan forene sig med; et projekt, hvor der er perspektiv og hvor man går efter alle trofæer.

Laporta forsikrede i samme interview om, at man vil gøre alt, hvad man kan, for at forbedre holdet (ved bl.a. at hente nye spillere) men indenfor klubbens økonomiske rammer.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder