Sevilla haler ind på Barca i La Liga

La Liga - 18. april 2021

Barcas nederlag i El Clásico for en uge siden betød ikke blot at man missede en gylden mulighed for at gå forrest, det betød også at Sevilla fik en kæmpe chance for at komme endnu tættere på tredjepladsen og endda kæmpe med om mesterskabet. Og den gave tog de imod.

Søndag var de i Baskerlandet før at spille mod Real Sociedad og selvom baskerne kom i front efter fem minutters spil ved Carlos Fernandez, så scorede Fernando og Youssef En-Nesyri efter henholdsvis 22 og 24 minutter og så stod der 1-2 på måltavlen og det holdt hele kampen hvorfor Sevilla kunne juble over tre vigtige point.

Sevillas sejr betyder, at de kraver op på 64 point hvilket er ét enkelt point fra Barca, som dog har en kamp til gode eftersom de brugte weekenden på at vinde Copa del Rey. Sevillas pointantal betyder samtidig at de var tre point efter Atletico Madrid, men da madrilenerne denne søndag maltrakterede Eibar, er Atletico nu oppe på 70 point for 31 kampe. Altså fem flere end Barca, som dog har en kamp til gode.

Toppen af La Liga er spændende og i aften venter endnu en spændende duel, når Zinedine Zidane sender sit ekstremt ramte Real Madrid-hold på banen mod Getafe. Madrilenerne har adskillige spillere ude af kampen på grund af skader, positive corona tests og ikke mindst karantæner.