Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Florentino Perez: Laporta var nem at overtale

Super League - 20. april 2021
Florentino Perez: Laporta var nem at overtale

©


Man skal grave virkelig dybt for at finde nogen udover de 12 klubber, som ønsker at se Super League blive en realitet. Faktisk er idéen om at stifte den nye turnering så voldsom, at UEFA nærmest har kørt i døgndrift for at få slået idéen omkuld.

Leeds' Patrick Bamford sagde det meget godt i går, efter at han havde deltaget i hjemmekampen mod Liverpool. Her forklarede han, at det er en skam, at der er så meget uro omkring Super League og ikke når det kommer til racisme. Det er da også let at se, at UEFA har brugt langt mere energi på få timer end de nogensinde har gjort for at bekæmpe racismen.

At fodboldfans verden over er imod stiftelsen af Super League rører ikke Real Madrids præsident Florentino Perez, som i øvrigt er præsident for Super League. Han forklarede i et interview sent i aftes, at det ikke var svært at overtale Joan Laporta. Det var i sin tid Josep Bartomeu, som underskrev aftalen på Barcas vegne, men Laporta har altså ikke revet den kontrakt i stykker.- Det var ikke svært at overbevise Laporta. Sådan er det når man taler med ansvarsfulde mennesker. Barca går igennem en svær periode rent økonomisk og de ved, at Super League er fremtiden. Rent økonomisk redder det alle klubber og det redder fodbolden, forklarede Perez blandt andet i aftes.

- Hvis jeg skulle, så havde jeg helt sikkert forladt posten som præsident for Super League hvis Joan Laporta tog over, kom det yderligere fra Perez, som har stor respekt for Laporta.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder