Annonce


Annonce

Annonce

Breaking: Fem klubber vil ud af Super League!

Super League - 20. april 2021




Fodboldens ånd står sammen i disse dage. Det ser lige nu ud til, at den europæiske Super League ikke bliver til noget. Et massivt pres fra alle fodboldfans og spillere verden over har nu fået flere klubber til at genoverveje situationen og adskillige er på vej ud - inklusiv Barca!

Læs også: Medie: Super League droppes

Chelsea, Manchester City, Atlético Madrid og Manchester United arbejder lige nu på at forberede papirer således at man kan løsrive sig fra den forhåndskontrakt, man ellers har indgået. Florentino Perez var klar i mælet under sit interview i går, at man ikke kan gå i panik og droppe ud. Men klubberne arbejder ihærdigt på at finde en løsning for ikke at træde ind i den nye Super League.



Barca har også tænkt sig at droppe ud af turneringen. Joan Laporta har slået fast, at klubben ikke bare vader ind i Super League, men at klubbens medlemmer skal stemme om det først. Her er der absolut ingen tvivl om, at klubbens medlemmer siger nej tak til Super League og man kan på den baggrund nok allerede afskrive Barca. Det skulle ligeledes have været en del af kontrakten, at klubbens medlemmer har det sidste ord.

Det ser altså ud til at fodboldens ånd har vundet denne vanvittige situation. Samtlige interviews, pressemøder, optakter og nedtakter i disse dage har udelukkende handlet om Super League om man er med blandt de 12 klubber eller ej. Nærmest ingen taler for turneringen og det ser nu ud til at klubberne bukker under for det massive pres.

Ifølge Cadena SER vil de 12 klubber afholde et møde for at diskutere situationen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Fem klubber vil ud af Super League!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder