Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Super League droppes!

Super League - 20. april 2021
Medie: Super League droppes!

© FC Barcelona


Alle 12 involverede klubber i Super League mødes tirsdag aften for at drope idéen om at skabe en Super League efter at Chelsea og Manchester City gjorde det klart, at de trækker sig fra turneringen. Det melder TalkSports kilder.

Nyheden kommer efter kæmpe protester fra Chelseas fans ude foran Stamford Bridge forud for deres kamp mod Brighton her til aften. Chelsea og Manchester City har ifølge mediet allerede meddelt, at de ikke ønsker at indgå i Super League alligevel og af den grund er der indkaldt til hastemøde, da flere klubber - heriblandt Barca - vælger at gå i samme fodspor og droppe ud af Super League.

Super League har modtaget enorm kritik lige siden den helt store nyhed brød ud natten til mandag. Her kunne de 12 klubber afsløre detaljerede oplysninger om turneringen med målet om at 'redde fodbolden'.Real Madrids præsident, Florentino Perez, som også er præsident for Super League, brugte to lange timer på at forklare alt det gode ved Super League, men ingen har købt hans ord og fortsat er der enorm kritik af turneringen. Så meget, at man her til aften har indkaldt til hastemøde for at afbryde planen. Det meddeler adskillige medier - heriblandt altså TalkSport, som mener at være de første med nyheden.

Ifølge journalisten Matt Law, så har Chelsea-ejer Roman Abramovich besluttet, at Chelsea ikke træder ind i Super League og sammen med ledelsen har han således givet klubben grønt lys til at gøre papirene klar.

Laportas træk
Joan Laporta blev af Florentino Perez bedt om at bekræfte, om Barca fortsat ville være med i Super League, da det i sin tid var Bartomeu, der skrev under på kontrakten. Laporta bekræftede, at klubben gerne ville være med på én betingelse: Af klubmedlemmerne stemmer ja. Desuden skrev Laporta under på, at hvis man valgte at trække sig, så ville det være uden straf. Således kan har Barcas medlemmer altså det sidste ord uanset omstændighederne og ingen er i tvivl om, at de har tænkt sig at stemme nej.

Ifølge engelske og italienske medier har Ed Woodward trukket sig i Manchester United mens Juventus-formanden Andrea Agnelli ligeledes har trukket sig. Dette er endnu ubekræftet fra klubberne, men vurderes at blive det snart. Det sker på baggrund af det enorme pres ovenpå ønsket om at skabe Super League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

52 min. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...
8 t. Officielt: Alex Collado udlejes til Elch...

Ugens mest læste

Seneste nyheder