Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Møde afsluttet: Barca bliver i Super League for nu

Super League - 20. april 2021
Møde afsluttet: Barca bliver i Super League for nu

©


Efter et enormt pres fra fodboldfans over hele kloden blev der her til aften indkaldt til hastemøde blandt de 12 klubber, som i første omgang havde skrevet under på, at de ville være med til at stifte Super League. Manchester City bekræftede for kort tid siden, at de var gået i gang med at trække sig fra turneringen.

Mødet omhandlede det store pres og hvad man fremadrettet skulle gøre. Ifølge Mundo Deportivo blev konklusionen af mødet, at klubberne bibeholder deres plads i Super League for nu. Man drager ikke til hastige konklusioner. Man mener fortsat, at Super League er et positivt tiltag rent sportsligt og økonomisk.Denne aften har adskillige fra Liverpools trup været på de sociale medier med den samme besked om, at de ikke ønsker Super League. Det giver et hårdt pres på Liverpool som klub, at egne spillere offentligt går ud med sådan en besked, men Liverpool har endnu ikke meldt noget ud om hvorvidt de ønsker at blive.

Atletico Madrid og Chelsea var også blandt de klubber, der blev meldt ud af Super League af medierne, men de har endnu ikke bekræftet noget. Angiveligt har mødet ikke kastet det af sig, som alle håbede på. Der var et håb op, at mødet udelukkende ville være for at bekræfte, at man nedlægger idéen om at stifte Super League.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder