Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Inter og Atletico trækker sig fra Super League

Super League - 21. april 2021




Super League er endt med at være en kæmpe fadæse. Klubberne trækker sig på samlebånd efter at hele verdens fodboldfans har stået sammen i kampen om ikke at lade Super League se verdens lys. Sejren begynder så småt at komme i hus.

I aftes var der adskillige engelske klubber, som trak sig. I dag har alle Premier League-hold trukket sig og onsdag formiddag var der bestyrelsesmøde i Atletico Madrid, hvor man blev enig om, at droppe ud. Således har Atletico Madrid netop udsendt en officiel pressemeddelelse hvori man gør det klart, at klubben har trukket sig.

- Atletico Madrids bestyrelse besluttede på onsdagens møde, at man formelt kommunikerer til Super League og de øvrige klubber, om at man ikke ønsker at at være del af projektet, skriver Atletico Madrid onsdag i sin pressemeddelelse.

Det har skabt enormt påstyr, at de 12 klubber med Florentino Perez i spidsen har valgte at søsætte så vanvittig en idé. Der har ikke været ro på siden natten til mandag, hvor den endelige bekræftelse på turneringen kom frem. Siden da har fodboldfans verden over været oppe i det røde felt og sammen har man altså formået at besejre Super League - som det ser ud indtil nu.

Desuden har italienske Inter også bekræftet, at de trækker sig fra Super League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Inter og Atletico trækker sig fra Super League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder