Annonce


Annonce

Annonce

Koeman: Derfor valgte jeg Riqui Puig fra

Copa del Rey - 21. april 2021
I lørdags vandt Barca Copa del Rey i overlegen stil ved at smadre Athletic Bilbao med 4-0 på 12 gyldne minutter. Op til kampen var der dog opstået konflikt blandt klubbens fans, da Koeman havde udtaget tre keepere men ikke Riqui Puig, som mange ønsker at se på banen.

Koeman har helt sikkert ikke den store fidus til Riqui Puig, som sjældent får spilletid under hollænderen. På dagens pressemøde forud for morgendagens hjemmekamp mod Getafe, blev Koeman spurgt ind til hvorfor han valgte at udtage tre keepere og ikke Puig. De tre keepere var Ter Stegen, Arnau Tenas og Iñaki Peña.- Jeg bryder mig ikke om at træffe disse beslutninger, men jeg er træneren og det er derfor, at jeg er her. Vi havde tre keepere med. For mig er det normalt. Det har vi gjort i alle vores pokalkampe, indledte Koeman med at fortælle før han kom med et argument:

- Hvis Ter Stegen bliver skadet under opvarmningen, så skal vi bruge en ny keeper. Og hvis han bliver udvist, så står vi og kun kan bruge en markspiller. Jeg bryder mig ikke om den slags risiko. Jeg håber, at man forstår det, forklarede Koeman yderligere.

Barca er på banen igen i morgen i La Liga hvor Puig med al sandsynlighed igen må se til udefra. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman: Derfor valgte jeg Riqui Puig fra

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder