Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Neymar venter på Laportas svar

Transfermarked - 21. april 2021
Avis: Neymar venter på Laportas svar

© Getty Images


Mens Super League-debatten fortsætter på sit højeste, har hele Neymar-sagen stået i baggrunden. Neymar har endnu ikke forlænget sin kontrakt med PSG, som udløber sommeren 2022, hvor han i så fald kan skifte gratis. Det ønsker PSG ikke.

Derfor gør PSG klogt i at forlænge med Neymar for ikke at miste ham gratis - medmindre man sælger ham denne sommer for at få penge for ham. Men Neymar afventer situationen. Han har endnu ikke skrevet under på PSG's tilbud og det er der ifølge Sport en god grund til.

Neymar drømmer fortsat om at vende retur til Barca og Camp Nou og derfor har han valgt at afvente situationen, da han ved, at mange i Barca ønsker ham tilbage, men han har endnu ikke hørt fra præsident Joan Laporta. Angiveligt venter Neymar på et svar fra Laporta omkring muligheden - og om den overhovedet eksisterer.

Neymar er en dyr spiller - både når man skal købe ham og i lønning - og med Barcas dårlige økonomi skal man finde hoved og hale i situationen før man kan begynde at tænke så høje tanker. Neymar er utvivlsomt blandt verdens bedste fodboldspillere, men spørgsmålet er om Barca kan finde luft i økonomien til ham - og om Barca overhovedet ønsker at hente ham tilbage.

PSG ønsker at beholde Neymar, hvilket deres ejer også slog fast efter deres triumf mod Bayern München i Champions Leagues kvartfinale. Ejeren Nasser Al-Khelaifi ønsker at holde både Neymar og Mbappé og spurgte endda 'hvor skal de tage hen?' med henvisning på, at man netop havde slået sidste års Champions League-vinder og at der derfor ikke findes noget bedre end PSG i disse dage.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder