Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Florentino: Klubberne kan ikke forlade Super League

Super League - 22. april 2021
Florentino: Klubberne kan ikke forlade Super League

© Getty Images


Florentino Perez, som er præsident for Super League, fortalte i aftes, at klubberne ikke bare kan forlade Super League, som de har givet udtryk for. De engelske klubber trak sig på stribe efter massivt pres fra fodboldfans og siden fulgte italienske klubber og ikke mindst Atletico Madrid.

Umiddelbart er det i dag kun Real Madrid, FC Barcelona og Juventus, som endnu ikke har bekræftet, at de har forladt Super League. Til gengæld er der slet ikke tale om, at de øvrige klubber har forladt turneringen. Florentino Perez henviser fortsat til den kontrakt, de alle skrev under på.

- Jeg er ked af det og ekstremt skuffet fordi, at vi har arbejdet på dette projekt i tre år og måske har vi bare ikke forklaret vores projekt godt nok, forklarede han til El Larguero på Cadena SER onsdag aften og fulgte op:

- Champions Leagues format er gammelt og kun interessant fra kvartfinalerne. Det ville vi lave om ved at lave en ny turnering, hvor der konstant er spænding. Formattet i Champions League fungerer tydeligvis ikke, så vores plan var at skabe en turnering, hvor de største europæiske klubber møder hinanden straks fra sæsonens start.- Vi arbejdede meget med tallene og fandt ud af, at alle klubber kunne tjene mange flere penge, end man modtager af UEFA ved at spille Champions League. De penge kan vi bruge til at købe fra mindre klubber, som på den måde kan hjælpes frem.

- FIFA har skabt ren kaos. Man skulle tro, at vi havde smidt en atombombe. Men vi har nok bare ikke forklaret vores projekt godt nok, men vi fik heller ingen mulighed for det. Jeg har aldrig set UEFA være så aggressive. Man skulle tro, at vi havde dræbt nogen. Det var som om, at vi havde dræbt fodbolden når alt vi prøver på, er at hjælpe fodbolden på rette spor.

- Der er ingen hold, som har forladt Super League. De er helt forkert på den. Det står klart i kontrakten, at man ikke bare kan trække sig. De fleste mennesker, som er involveret i planlægningen, er direktører, som kender til denne verden. Jeg mener, at alle hold har fortjent Super League.

- Hvis jeg fortæller Real Madrids fans, at vi skal spille mod Manchester United eller Barca hver uge, tror du så at de siger nej tak? Alle vil hellere se interessante kampe end ligegyldige gruppekampe i Champions League.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder