Annonce


Annonce

Annonce

Ronald Koeman: UEFA tænker kun på penge

Nyheder - 22. april 2021




Pep Guardiola har i årevis brokket sig over, at de respektive fodboldforbund inklusiv UEFA er fuldstændig ligeglade med fodboldspillerne. Der er ikke nok hvile mellem kampene, som bliver flere og flere, men så længe UEFA tjener penge, så er alt godt - for dem.

Nu hopper Ronald Koeman på samme vogn. I går deltog han i debatten og gav de øvrige trænere, som har brokket sig over en tætpakket kalender ret, da han også udtalte, at UEFA kun tænker på at tjene penge.

- Jeg er enig med Pep Guardiola når han taler om antallet af kampene som spillerne skal spille på en sæson. Det er alt for mange. Det er utroligt. Alle taler om Super League og Champions LEague, men UEFA er ligeglade når det kommer til hvor mange kampe der bliver spillet, forklarede Koeman.

- De tænker kun på penge. I La Liga er problemet det samme. Se bare på kalenderen. I morgen (i dag) spiller vi klokken 22. Det gælder om at forsvare spillerne.

Barca møder Getafe på Camp Nou i aften klokken 22. Allerede søndag eftermiddag er de på banen igen når de spiller ude mod Villarreal før de torsdag i næste uge møder Granada. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronald Koeman: UEFA tænker kun på penge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder