Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vilde Messi trækker fra på topscorerlisten

La Liga - 23. april 2021
Vilde Messi trækker fra på topscorerlisten

© FC Barcelona


Lionel Messi var endnu engang omdrejningspunktet i Barcas offensiv da catalanerne i aftes tog imod Getafe hjemme på Camp Nou. Messi scorede to gange og lagde op til Ronald Araujos mål og var altså på den måde involveret i tre mål. Det sidste mål var et selvmål af Getafes Chakla.

Med sine to mål i aftes rykker Messi op på 25 ligamål i denne sæson og trækker sig dermed fra Benzema, som har scoret 21 mål på andenpladsen. Efter ham finder vi Gerard Moreno med 20 mål og Suárez med 19 mål. Der skal ske et mirakel hvis ikke Messi løber med titlen som topscorer i denne sæson - han er rigtig godt på vej og det motiverer ham utvivlsomt frem mod sæsonens sidste syv finaler.

Messi kunne endda have scoret et hattrick i aftes. Han ramte træværket to gange hvoraf den ene sprang ud til ham igen før han scorede. Desuden blev Antoine Griezmann sparket ned i feltet i overtiden og normalt sparker Messi straffesparkene, men han valgte at overlade bolden til Griezmann, som scorede til 5-2. Her havde Messi muligheden for et hattrick og for at trække yderligere fra i kampen om topscorertitlen, men han valgte at sætte Griezmann over sin egen succes.

Nu har Barca få timer til at få noget hvile ind i kroppen før de på søndag møder Villarreal på udebane i en af sæsonens klart sværeste kampe. Kan man vinde mod Den Gule Ubåd, så tager man et stort skridt mod mesterskabet.

Se topscorerlisten i La Liga her


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder