Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi og Piqué runder 500 kampe sammen

Nyheder - 23. april 2021
Messi og Piqué runder 500 kampe sammen

© FC Barcelona


Både Lionel Messi og Gerard Piqué blev valgt til startopstillingen sent i aftes, da madrilenske Getafe kiggede forbi Camp Nou. Her vandt Barca med 5-2 og sikrede sig dermed tre vigtige point. Kampen bød også på en helt specielt begivenhed for Messi og Piqué.

Det var nemlig kamp nummer 500 i Barca-trøjen, hvor Messi og Piqué har været på banen på samme tid. Det er kun Messi og Busquets, som har været på banen flest gange sammen med 560, som de altså kom op på i går, da Busquets startede inde på midtbanen og spillede en utrolig solid og stærk kamp, hvor han var med til at binde spillet sammen.

De 500 kampe med Messi og Piqué på banen på samme tid er kommet i 320 ligakampe, 104 Champions League-kampe, 56 Copa del Rey-kampe, 14 spansk Supercup-kampe, to i den europæiske Supercup og endelig fire i VM for klubhold.

Første gang, at Messi og Piqué var på banen på samme tid var tilbage i 2008. Her var der tale om sæsonens anden kamp. Piqué startede inde og Messi kom ind omkring en times tid inde. Det var i øvrigt i den sæson, at Barca vandt alle turneringer og som mange peger på, var det bedste hold i historien. Man vandt ikke de to første ligakampe under Pep Guardiola, og straks blev der sat spørgsmålstegn ved ham som Barca-træner, men han fik i den grad vendt situationen.

Både Piqué og Messi forventes at starte inde i weekenden ude mod Villarreal.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder