Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmanns heste smitter af på præstationerne

Nyheder: Af Søren Nissen - 24. april 2021
Griezmanns heste smitter af på præstationerne

© Instagram: AntoGreizmann


FC Barcelonas franske angriber, Antoine Griezmann, har i løbet af 2021 forbedret sine præstationer markant, og ligeledes har hans heste. Torsdag kom historien frem om hans forhold til hestevæddeløb. For ikke nok med at han er stor tilhænger af basketball, hvor han både følger NBA og FC Barcelonas basketballhold, så har han også en stor kollektion af heste, som også deltager i konkurrencer.

Siden 2017 har han haft en hest ved navn 'Hooking', som også var hesten, der vandt torsdag formiddag. I alt har Antoine Griezmann hele 12 ryttere og 8 heste. Dog er han ikke den eneste med denne interesse i Barca-truppen. Hans franske kollega Clement Lenglet har også investeret i hestesporten.

Efter torsdagens sejr i Griezmanns heste-lejr, var det også en glad franskmand, der efterfølgende tweetede hestens navn efterfulgt af udråbstegn, pokal-emojis og heste-emojis. Det var også en sejr som helt sikkert løftede Griezmanns humør frem mod kampen torsdag aften, hvor han mod Getafe kunne sætte endnu et mål ind på kontoen.

Det skete efter et straffespark, han selv havde tilkæmpet sig. De fleste forventede, at Lionel Messi ville sparke, men han var gavmild og videregav det til franskmanden, der kunne score sit 16. mål i sæsonen. Målet gjorde også, at han kom over sin måltotal for sidste sæson, hvor han endte på 15 mål. Samtidig har han indtil videre 11 assists, hvilket må siges at være godkendt.

Generelt har præstationerne hos ham været i en opadgående kurve igennem hele sæsonen, selvom der var et tidspunkt i efteråret på en håndfuld kampe, hvor Martin Braithwaite var den foretrukne. Det har ændret sig igen, og ligesom resten af Barca-truppen virker han til at trives. Om hestene er en direkte årsag til bedre spil i 2021, er uvist, men han virker til at rende rundt med overskud. Det kan være det overskud, der hjælper Barca til ligatitlen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder