Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Trækker Messi og De Jong et gult kort nu?

La Liga - 24. april 2021
Trækker Messi og De Jong et gult kort nu?

©


Lionel Messi og Frenkie de Jong har spillet med risiko i mange kampe efterhånden. Op til kampen mod Real Madrid havde mange forudset, at de begge ville trække et gult kort mod Real Sociedad så de var i karantæne mod Valladolid og dernæst klar til kamp mod Real Madrid. Sådan blev det dog ikke.

Både Messi og De Jong er på fire gule kort og hvis de får et femte gult kort udløser det automatisk én spilledags karantæne. Risikoen har de spillet med i adskillige spillerunder efterhånden og med fare for at gå i karantæne til sæsonens - på papiret - sværeste kampe ude mod Valencia og hjemme mod Atletico Madrid, kan det altså ske, at de trækker et gult kort mod Villarreal i morgen.

Hvis de gør det, så går de i karantæne i hjemmekampen mod Granada. Selvom Andalusierne har været godt spillende i denne sæson, så bør Barca kunne slå dem på hjemmebane. Hvis det bliver tilfældet, så vil Messi og De Jong være klar til kamp mod Valencia på udebane i runden efter.

Til gengæld kan de risikere at løbe ind i et par kampe, hvor de ikke kan gå 100 procent til stålet. Kampene mod Valencia og Atletico Madrid kommer nemlig lige efter hinanden og her vil det være et stort tab at skulle undvære dem.

Hvis man har fulgt Messi og De Jong de seneste mange uger, så er man ikke i tvivl om, at de udmærket er klar over deres situation. De begge springer fra når der opstår en duel på banen. De ønsker ikke at løbe nogen risiko ved at trække et gult kort og det var specielt i kampen mod Valladolid, at man så det, da både Messi og De Jong skulle forsvare et kontrastød, men de begge sprang fare for netop ikke at trække et gult kort.

Om de trækker et gult kort mod Villarreal får vi at se i morgen eftermiddag.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder