Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi køber luksuslejlighed i Miami til 55 mio. kr.

Nyheder - 24. april 2021
Messi køber luksuslejlighed i Miami til 55 mio. kr.

© EFE


Det er ikke længe siden, at der slap interne dokumenter ud fra Barca som indeholdt tallene på Lionel Messis tårnhøje løn. Derfor ved man, at han næppe går under efter sit seneste køb, som byder på en luksuriøs lejlighed i Miami.

55 millioner kroner har Messi spenderet på lejligheden, der ligger i Sunny Isles Beach. Messi selv har åbnet døren for en dag at spille i MLS og hvis det skulle ske, så har han i hvert fald et dejligt sted at opholde sig når han ikke spiller fodbold. Med en 360 graders udsigt udover havet samt 511 kvadratmeter har han masser af plads at boltre sig på.

Messi køber lejlighed i Miami til 55 mio. kr.Messi køber lejlighed i Miami til 55 mio. kr.

Lejligheden, som altså rummer 511 kvadratmeter, har desuden en stor terrasse på 195 kvadratmeter. Der er i alt fire soveværelser og fire badeværelser. Derudover råder stedet over intet mindre end seks swimmingpools, spabad, en vinkælder med plads til 1.000 vinflasker samt et mindre fitness-center. Messi råder i forvejen over en lejlighed i Porsche Design Tower, som er en luksus boligskyskraber i Florida. Den lejlighed kostede ham 37 millioner kroner.

Messi køber lejlighed i Miami til 55 mio. kr.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder