Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stor gave: Real Madrid smider point igen!

La Liga - 24. april 2021
Stor gave: Real Madrid smider point igen!

© Getty Images


Real Madrid slog Barca i El Clásico, men spillede så 0-0 med Getafe før de slog Cádiz med 3-0 på udebane. Lørdag aften var madrilenerne så på banen igen, da de på hjemmebane tog imod Real Betis, og her smed Real Madrid atter engang point til fordel for Barca - og naturligvis Atletico Madrid, der indtager førstepladsen.

Barca får flere og flere gaver tildelt. Selv før aftenens Real Madrid-kamp, havde Barca selv muligheden for at afgøre La Liga og den mulighed er nu blevet styrket ved at Real Madrid kun fik ét point ud af anstrengelserne mod Real Betis. Med 0-0 har Real Madrid nu 71 point mod Barcas 68. Til gengæld har Barca hele to kampe i hånden.Hvis Barca kan vinde de to kampe, som de har i hånden i forhold til Real Madrid, så vil de være på 74 point og altså have tre point flere end Real Madrid. Det burde være guld værd, men det kræver, at Barca vinder sine kampe. At Real Madrid igen satte point over styr øger spændingen i La Liga, men det er altså en stor gave til Barca.

Til gengæld er den helt store modstander i guldjagten Atletico Madrid, som har 73 point. De har dog spillet en kamp mere end Barca og desuden har de to giganter en indbyrdes kamp, så Barca står stadig på positionen, hvor de selv kan afgøre La Liga. Atletico Madrid er på en svær opgave i morgen, når de møder Athletic Bilbao på udebane.

Se stillingen i La Liga her


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder