Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Ser mig selv som træner næste sæson

Nyheder - 25. april 2021
Koeman: Ser mig selv som træner næste sæson

© Getty Images


Ronald Koeman har endnu en sæson tilbage på sin Barca-kontrakt og han ser sig selv som holdets træner i næste sæson. Han kan mærke støtten fra Joan Laporta, som da også selv har udtalt, at Koeman er træner i klubben i næste sæson.

- Præsidenten har fra første tag vist tillid til mig. Jeg ser mig selv som holdets træner i næste sæson og jeg har desuden endnu et år på min kontrakt. Hvis det ikke bliver tilfældet, så skal vi nok tage den snak, udtalte Koeman på sit pressemøde i går forud for kampen i eftermiddag mod Villarreal.

Ronald Koeman ligner en træner, som er vokset med opgaven måned efter måned. Det er ingen hemmelighed, at der blev sat store spørgsmålstegn ved ham i starten af sæsonen, men han har netop ført holdet til den totale triumf i Copa del Rey og har alle kort på hånden til at vinde La Liga - Barca kan nemlig selv afgøre det.

Der skal rigtig meget til før at Joan Laporta fyrer Koeman efter sæsonen hvis det lykkedes for træneren at føre Barca til The Double. Til gengæld er det ikke til at vide, hvad Laporta har af aftaler forud for næste sæson, men lige nu ligner det med overbevisning, at Ronald Koeman er holdets træner i næste sæson og træneren selv ønsker at blive.

Ronald Koemans Barca-statistik (som træner)
Kampe: 47
Sejre: 31
Uafgjorte: 7
Nederlag: 9
Mål scoret: 111
Mål lukket ind: 48
Målforskel: +63
Sejrsprocent: 65,96%


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder