Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ousmane Dembélé tøver med kontraktforlængelse

Nyheder - 25. april 2021
Ousmane Dembélé tøver med kontraktforlængelse

© Alejandro Garcia - EPA


Ousmane Dembélé er tilbage i Barcas trup efter at han sad over i torsdagens kamp hjemme mod Getafe. I dag er han med mod Villarreal, men bag kulissen tøver han. Barca har indledt kontraktforhandlingerne med franskmandens bagland, men endnu er der ikke skrevet under på noget. Barca stoler dog på processen.

Dembélés kontrakt udløber sommeren 2022 hvorfor han til januar frit kan forhandle med andre klubber og eventuelt skifte gratis om et lille års tid. Det scenarie ønsker Barca naturligvis ikke og Ronald Koeman var da også ude og rose Dembélé på sit pressemøde i går. Dembélé har noget specielt og Koeman ser ham som en vigtig spiller.

Barca er tilfredse med Dembélés præstationer og glæder sig over, at han er kommet forbi sit skadeshelvede. Godt nok var han skadet i torsdag, men det var af mindre karakter og han er allerede klar igen. Klubben ønsker at forlænge med ham inden transfervinduet åbner og hvis ikke det lykkedes, så vil man vurdere, om det er bedst at sælge ham denne sommer for at få penge for ham. Man ønsker for alt i verden ikke at lade ham spille til kontrakten udløber. På den måde mister man ham uden at få en krone hjem.

Barca betalte langt over 100 millioner euro for Dembélé i 2017, men er udmærket klar over, at man ikke får tilsvarende tilbage hvis man sælger ham denne sommer. Til gengæld ønsker tror man slet ikke på, at det kommer så vidt, at man sælger ham denne sommer. Klubben er overbevist om, at man nok skal få forlænget med angriberen, men lige nu er der altså ikke skrevet under på noget.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder