Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny gave: Atletico Madrid tabte til Bilbao!

La Liga - 25. april 2021
Ny gave: Atletico Madrid tabte til Bilbao!

© Getty Images


Der var kamp til stregen i dag på San Mamés, da Athletic Bilbao tog imod La Ligas tophold Atletico Madrid. I Barcelona så man frem til kampen i spænding, da Barca uanset udfaldet selv kan afgøre La Liga, men en hjælpende hånd vil bestemt ikke afvises.

Athletic Bilbao kom foran tidligt i kampen, men det var Atletico Madrid, som dominerede. Specielt i anden halvleg var madrilenerne tæt på i flere omgange før Savic fik udlignet med et kvarters tid tilbage. Et nederlag eller en uafgjort er en stor hjælp til Barca og da Atletico Madrid ikke fik scoret flere mål, kunne jublen bryde løs i Barca - for Bilbao scorede til 2-1 med bare tre minutter igen og det kom Atletico Madrid sig aldrig over og de tabte dermed alle tre point.

De tabte point betyder, at Atletico Madrid forbliver på 73 point - to flere end Barca, men Atletico har spillet en enkelt kamp mere. Hvis Barca slår Granada på torsdag, vil de kravle op på 74 point og dermed snuppe førstepladsen med lige mange kampe spillet. Det spændende ligger i, at Barca og Atletico Madrid møder hinanden den 8. maj på Camp Nou og det bliver en gyser uden lige.

Toppen af La Liga er generelt set spændende, da Real Madrid ligger på 71 point som Barca, dog har madrilenerne spillet en ekstra kamp. Derudover vandt Sevilla igen i dag og de ligger på 70 point. Andalusierne har gang i en god sæson og kan teoretisk set ende med at løbe med titlen selvom fordelen naturligvis ligger hos Barca.

Se stillingen i La Liga her


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder