Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Guardiola: Jeg tror, Garcia skifter til Barca

Transfermarked - 26. april 2021
Guardiola: Jeg tror, Garcia skifter til Barca

© Getty Images


Pep Guardiola vandt endnu et trofæ som træner i går, da hans spillere i Manchester City slog Tottenham med 1-0 i League Cuppen. Efter opgøret blev han spurgt hvorfor Eric Garcia ikke var udtaget til finalen og det havde han et let svar til: Garcia er på vej til Barca.

- Eric Garcia er blandt mine favoritspillere. Jeg ville elske at have 15 stks. af ham på holdet. Han var ikke på bænken fordi jeg tror, at han skifter til Barca, udtalte Pep Guardiola i går og fulgte op:

- Garcia er som en søn. Han var den bedste forsvarsspiller efter lockdown sidste år. Han lavede aldrig en fejl og spillede også i kvartfinalen af Champions League. Han kommer til at spille for Barca. Han er en topspiller og det har gjort ondt ikke at udtage ham til de seneste to kampe.

Eric Garcia mente, at han fortjente respekt af Barca, da Joan Laporta blev nødt til at trække sidste års tilbud tilbage. Barca kan ikke tillade sig at tilbyde ham samme løn, som han blev tilbudt sidste år, og derfor gik forhandlingerne ind i en stillestående periode indtil man ifølge spanske medier blev enig i slutningen af sidste uge.

Handlen forventes ikke bekræftet før indeværende sæson er slut. Eric Garcia kommer på en fri transfer.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder