Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: Titlen er i vores egne hænder

La Liga - 26. april 2021
Griezmann: Titlen er i vores egne hænder

© Getty Images


Antoine Griezmann har fundet formen på et vigtigt tidspunkt. Han hjalp Barca til triumf i Copa del Rey og dukkede i går op mod Villarreal med to scoringer, som blev afgørende. Barca hentede alle tre point og kunne senere på aftenens glæde sig over, at Athletic Bilbao slog Atletico Madrid med 2-1.

Dermed kan Barca på torsdag snuppe førstepladsen og Griezmann erkendte efter sejren mod Villarreal, at Barca har det hele i egne hænder - men det kræver en koncentreret tilgang til de resterende kampe.

- Vi ønsker alle at vinde La Liga, men der er fire hold, som kæmper for titlen (Barca, Atletico, Real og Sevilla). Vi vil forsøge at vinde vores sidste kampe; kun på den måde kan vi vinde mesterskabet. Det bliver ikke let, men vi har truppen til at gøre det, forklarede Griezmann efter sejren mod Villarreal.

- Lige nu er vi ikke på førstepladsen, men vi vil gøre alt for at nå derop. Før Villarreals mål havde vi chancer og efter deres mål gav vi ikke op. Vi arbejdede sammen og håbede på, at vi kunne score kampens første mål, men vores mål, som kom lige efter deres mål, var utrolig vigtig.

- Jeg forsøger at bevæge mig mellem modstanderens forsvarsspillere og finde plads bag dem. Det er ikke min normale position, men det er en ære at spille i Barca med disse holdkammerater og jeg nyder at score, assistere og arbejde hårdt.

Hvis Barca slår Granada på Camp Nou på torsdag, så indtage de førstepladsen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder