Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fire spillere er i karantænefare før guldbraget

La Liga - 26. april 2021
Fire spillere er i karantænefare før guldbraget

© Getty Images


Barca har været stærkt kørende i La Liga i starten af 2021 og det fortsatte søndag, hvor de på udebane slog Villarreal. Samtidig tabte Real Madrid to point hjemme mod Real Betis mens Atletico Madrid tabte tre point ude mod Athletic Bilbao. Det blev derfor en perfekt weekend for Barca, som nu har et par dage til at komme sig før de skal i aktion igen.

På torsdag gælder det hjemmekampen mod Granada og i den kamp skal hele fire spillere passe på. For efterfølgende venter der en svær udekamp mod Valencia før guldbraget mod Atletico Madrid afvikles på Camp Nou den 8. maj. Lige nu har fire spillere samlet fire gule kort sammen og som bekendt giver fem gule kort automatisk én spilledags karantæne.

Messi og De Jong har i adskillige kampe spillet med fire gule kort i bagagen, men de har formået at undgå det femte længe og er derfor stadig til rådighed. Til gengæld kostede kampen mod Villarreal et par ekstra gule kort til blandt andet Oscar Mingueza og ikke mindst formstærke Antoine Griezmann. De er nu begge oppe på fire gule kort og er således i karantænefare.Messi, De Jong, Griezmann og Mingueza skal altså bare have et enkelt gult kort mere før de går i karantæne og med kommende kampe ude mod Valencia og guldkampen mod Atletico Madrid skal de for alvor holde sig fra dumme gule kort.

Op til flere gange har det været en mulighed for De Jong og Messi at trække de gule kort, så de kunne sidde over i en - på papiret - let kamp, men det er ikke sket og derfor står de fortsat i denne situation. For Messi er det lettere at holde sig tilbage mens De Jong ofte har været brugt i bagkæden, hvor han af og til må tage nogle chancer for at stoppe modstanderen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder