Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nagelsmann skifter til Bayern - var på Laportas liste

Nyheder - 27. april 2021
Nagelsmann skifter til Bayern - var på Laportas liste

© Getty Images


Joan Laporta har aldrig beundret Julian Nagelsmann, som har leveret nogle flotte præstationer for RB Leipzig. Den bare 33-årige cheftræner er i dag blevet bekræftet som ny mand i Bayern München når Hans-Dieter Flick snart er fortid i klubben.

Inden at Joan Laporta satte sig til rette i præsidentstolen i Barca, havde han allerede en liste over potentielle trænere, som kunne tage over for Ronald Koeman. Oprindeligt var Laporta ikke vild med Koeman som træner, men hollænderen har igennem sit arbejde overbevist Laporta om endnu en chance. Derfor har det længe lydt, at Koeman får mindst én sæson endnu på bænken på Camp Nou.

På sin liste over potentielle trænere havde Laporta ellers Julian Nagelsmann, men det bliver næppe relevant hvis Laporta til sommer vælger at skille sig af med Koeman. Nagelsmann er i dag blevet bekræftet som Bayern Münchens kommende træner og dermed er han fjernet fra markedet. Bayern betaler i øvrigt en større sum penge, da Nagelsmann havde to år tilbage på sin kontrakt.

I alt 185 millioner kroner menes Bayern at betale for at få fingrene i Nagelsmann og det gør ham til verdens dyreste træner. Før Nagelsmann var verdens dyreste træner Andre Villas-Boas, da Chelsea hentede ham i FC Porto for 111 millioner kroner. Det var i 2011.

Ronald Koeman har netop ført Barca til total triumf i Copa del Rey og man har rigtig gode kort på hånden forud for slutspurten i La Liga og det vil da undre mange, hvis Laporta vælger at fyre Koeman såfremt han formår at hente to trofæer hjem. Det ligner unægtelig endnu en sæson for Koeman i Barca og han arbejder da også selv ud fra de forudsætninger, bekræftede han på et pressemøde for nyligt.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder