Annonce


Annonce

Annonce

Miralem Pjanic er tilbage i træning

La Liga - 27. april 2021




Miralem Pjanic har ikke været involveret i de seneste kampe på grund af knæproblemer, men tirsdag var han tilbage på træningsbanen. Det er godt nyt for Ronald Koeman, der har brug for alle mand i slutspurten i La Liga, hvor man har en stor mulighed for at vinde La Liga.

Efter at både Real Madrid og Atletico Madrid smed point i weekenden samtidig med at Barca fik fuldt hus ude mod Villarreal, står Barca nu med gode kort forud for de afgørende seks kampe. Faktisk kan Barca torsdag snuppe førstepladsen hvis man formår at vinde hjemmekampen mod Granada, som er blevet skubbet til torsdag på grund af Copa del Rey-finalen sidste uge.

Op til torsdagens kamp har Koeman fået Miralem Pjanic tilbage på træningsbanen og selvom han under normale omstændigheder næppe får en vigtig rolle i jagten på mesterskabet, så er det vigtigt for cheftræner Koeman, da flere spillere begynder at virke trætte og hvis kampene tillader det, giver det god grund til at aflaste nøglespillerne.

Barca-spillerne fik en fridag mandag efter sejren mod Villarreal men var altså tilbage på træningsbanen i dag tirsdag. Holdet træner igen onsdag klokken 11 hvorefter Koeman taler med pressen forud for kampen mod Granada. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Miralem Pjanic er tilbage i træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder