Annonce


Annonce

Annonce

Pep: Barca havde vundet CL 2-3 gange med Neymar

Champions League - 27. april 2021
Pep Guardiola fortæller, at Neymar ville have vundet Champions League to eller tre gange mere hvis han var blevet i Barca. Her vandt han Champions League en enkelt gang, da han udgjorde det dødbringende angreb med Suárez og Messi.

Pep Guardiola er netop nu ved at forberede sit Manchester City-hold til at møde Paris Saint-Germain, som tidligere i turneringen slog Barca ud og siden slog man også Bayern München ud i kvartfinalen. Nu er turen kommet til semifinalen hvor Manchester City og PSG altså mødes. Første kamp er onsdag aften.

- Jeg husker vores kamp (Barcas kamp) mod Santos. Jeg viste nogle klip af Neymar og fortalte mine spillere, at han var kongen af Santos. Alle spillerne sad med deres mund åben. Han er en fornøjelse af følge. Som tilskuer nyder jeg det hver gang, fortæller Pep Guardiola og følger op om Neymar:

- Han har Brasilien på sine skuldre. At bære nummer 10 for Brasilien er ikke let og jeg er sikker på, at hvis han var blevet i Barca så havde han vundet Champions League to eller tre gange mere.

- Jeg mødte Barca med Luis Enrique, som havde Mess, Neymar og Suárez. De tre bedste og ustoppelige spillere som jeg har set. De kunne have opnået endnu mere hvis han var blevet, men han valgte at tage til Paris.

Som bekendt rykkede Neymar til PSG i 2017 for intet mindre end 1,65 milliarder kroner, hvor han blev verdens dyreste spiller. I Frankrig har han vundet alt og i sidste sæson var han med til at føre holdet til Champions League-finalen, hvor man dog tabte til Bayern, som man netop har slået ud af denne sæsons Champions League.

- Jeg ønsker kun stabilitet for Neymar. Ingen skader og at han spiller ofte. Jeg beundrer ham meget fordi, at han gør fodbolden bedre og det er en fornøjelse for mig at skulle op mod ham.

Pep Guardiola og Manchester City kæmper for at nå hele vejen til finalen af Champions League. Hvis de kan overkomme de kommende to kampe mod PSG står de altså i den prestigefyldte finalen mod enten Real Madrid eller Chelsea, som i øvrigt spiller deres første kamp i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pep: Barca havde vundet CL 2-3 gange med Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder