Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: PSG tilbyder Messi en 3-årig kontrakt

Transfermarked - 28. april 2021
Avis: PSG tilbyder Messi en 3-årig kontrakt

© Getty Images


Marcelo Bechler, som i sin tid breakede nyheden om Neymars skifte til PSG, lod sig i går interviewe. Ifølge TNT har han friske nyheder omkring Lionel Messi og PSG. Som bekendt har Messi endnu ikke forlænget sin kontrakt i Barca og PSG har længe lagt på lur for at snuppe hans underskrift.

Ifølge Bechler står PSG klar med en kontrakt på to år med mulighed for at forlænge i yderligere et år. Både rent sportsligt og økonomisk kan PSG helt sikkert tilbyde Messi mere end Barca, men det sportslige kan blive vendt på hovedet når Messi hører, hvad Joan Laporta har planlagt forud for den kommende fremtid.

Messi er ikke på udkig efter en større løn. I stedet er han mere interesseret i et sportsligt projekt, hvor han kan se perspektiver. Det har været svært for ham under Josep Bartomeu, hvorfor han sidste år valgte at han ville væk fra klubben, men det blev totalt afvist medmindre end klub fandt frem til en useriøs mængde penge. Bartomeu gjorde sit for at holde fast i Messi.Nu er Joan Laporta kommet til magten og han har endnu ikke formået at få en aftale i hus med Messi. Angiveligt er det på grund af Messi selv, som har bedt om at få udskudt forhandlingssnakken, da han hellere vil bruge sin energi på at slutte sæsonen godt af i Barca, hvor man har mulighed for at vinde The Double. Messi er altså fuldt ud dedikeret til målet om at vinde La Liga i de sidste kampe, at han har valgt at udskyde snakken om sin fremtid.

PSG kan tilbyde Messi en langt større løn end argentineren vil modtage i Barca ved at forlænge sin kontrakt. Derudover har Messi kunne se Neymar og co. tilspille sig finalen i Champions League sidste sæson og mens Barca forbereder sig til en ligakamp mod Granada i morgen, så forbereder PSG sig til en semifinale i Champions League mod Manchester City. Rent sportsligt har PSG altså også noget at tilbyde og det bliver spændende at se, om PSG kan få overbevist Messi eller om han vælger at forlænge sin kontrakt med Barca.

Lige nu har Messi kun 63 dage tilbage som Barca-spiller før hans kontrakt udløber.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder