Annonce


Annonce

Annonce

Journalist: Laporta vil hente Neymar!

Nyheder - 28. april 2021
Sent i aftes blev journalisten Jose Alvarez Haya interviewet på El Chiringuito og han kunne komme med en stor nyhed, som han netop havde fået fingrene i. Nyheden går udelukkende ud på at få Messi og Neymar på samme hold - i Barca. Og en aftale, der kan sikre at det sker, er meget, meget tæt på.

Således fortæller Jose Alvarez, at Joan Laporta er meget tæt på at lukke en sponsoraftale, som sikrer klubben vanvittige 3,7 milliarder kroner. Planen er at forlænge med Messi og hente Neymar til klubben. Det er klart, at ikke alle pengene går til det formål, men Neymar bliver næppe billig at hente denne sommer og desuden kræver han en tårnhøj løn.

I går udtalte Neymar, at han er helt rolig omkring sin situation i forbindelse med forhandlingssnakken med PSG, som pønser på at forlænge hans kontrakt. Til gengæld er faktum, at der ikke er underskrevet noget som helst endnu, da Neymar angiveligt venter på en tilbagemelding fra Joan Laporta. Neymar vil være sikker på, at et skifte til Barca er totalt udelukket, før han skriver under med PSG.Hvis der er en mulighed for at skifte tilbage til Barca, så er Neymar klar på det. Laporta har endnu ikke givet Neymar noget svar, da præsidenten selv afventer en bekræftelse på aftalen, der sikrer klubben en stor sum penge. Rent sportsligt har man behov for at styrke mandskabet for at kunne spille med helt fremme i Europa og af den grund ser Laporta det nødvendigt at hente erfaring og kvalitet udefra - blandt andet.

Neymar dukkede op til pressemøde i går forud for aftenens Champions League-kamp mod Manchester City og det var her, at den brasilianske magiker kunne fortælle, at alt er godt i forhold til kontraktforlængelsen med PSG. Han får næppe noget positivt ud af at fortælle, at han egentlig venter på, om han kan skifte til Barca. Men så længe der ikke foreligger en underskrift på en kontraktforlængelse, så har Laporta muligheden for at komme med et tilbud til Neymar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Journalist: Laporta vil hente Neymar!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder