Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Endnu en Bartomeu-mand får kniven af Laporta

Nyheder - 28. april 2021
Endnu en Bartomeu-mand får kniven af Laporta

© FC Barcelona


Joan Laporta har meget at se til i disse dage, men han får i den grad arbejdet i et højt tempo. Mens han arbejder på at styrke holdet forud for næste sæson, må han også ind og ryste posen på ledelsesgangen. Oscar Grau, som har været i klubben i fem år og som blev hyret af Josep Bartomeu, er blevet opsagt.

Ifølge spanske medier har Oscar Grau fået kniven. Han har ellers været klubbens CEO, men bliver erstattet af Ferran Reverter. Beslutningen blev truffet på et møde mandag og i går, tirsdag, fik Oscar Grau nyheden. Faktisk er Grau tidligere håndboldspiller i Barca og under Bartomeus styre var han respekteret i ledelsen - men Laporta ser ham ikke længere nyttig og har valgt at opsige ham.

Reverter er ansat hos MediaMarkt, men hans kontrakt udløber først til juni og derfor er han ikke rent officielt ansat i Barca nu. Det sker altså først forud for næste sæson. Reverter hjalp Laporta i løbet af præsidentvalget, så de to kender hinanden rigtig godt og Laporta er ikke i tvivl om, at han har hyret en mand med kvalitet.

Rygterne om Oscar Graus afsked havde kørt rundt i noget tid, så det er ikke lige frem en overraskelse, at fyringen finder sted nu. Til gengæld havde mange forudset, at Grau ville blive tilbudt en anden rolle i klubben, men det har ikke været tilfældet og han skal derfor ud og finde sig et nyt sted at arbejde.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder