Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Messi tager to sæsoner mere i Barca

Transfermarked - 29. april 2021
Medie: Messi tager to sæsoner mere i Barca

© Getty Images


Lionel Messi er klar til at blive i Barca. Han har et ønske om at Joan Laporta kan vise ham et sportsligt projekt med perspektiver og hvis præsidenten kan det, så er Messi klar til at forlænge sin kontrakt. Joan Laporta og Messis far mødtes for nyligt, hvor man talte om argentinerens fremtid i klubben.

Ifølge catalansk TV3 lagde begge parter deres planer på bordet og det ser ud til, at de nok skal finde hinanden, lyder det. Man er meget tæt på hinanden i forhold til, hvad fremtiden i Barca skal kunne tilbyde Messi - og omvendt. Joan Laporta har endnu ikke tilbudt Messi en kontraktforlængelse, men det betyder ikke at han ikke har tænkt sig det. Messi er udmærket klar over, at Laporta kun lige er kommet ind som præsident og at han derfor skal finde hoved og hale i klubbens økonomi ligesom han også skal sikre sig aftaler udefra, som kan sikre klubbens penge i disse tider, hvor man har lidt utrolig meget rent økonomisk.Ifølge catalansk TV3 ønsker Messi at blive i Barca i yderligere to sæsoner. Herefter er hans plan at rykke til USA og spille i MLS. Han har aldrig lagt skjul på, at USA interesserer ham meget og at han en dag ser sig selv spille i MLS. Sidste år kom der meldinger om, at både Messi og Luis Suárez har planer om at rykke til MLS på samme tid og kun tiden kan vise, om det sker.

Lige nu er fokus på Barcas sæsonafslutning, hvor man kan få en god sæson ud af en historisk ringe start. Man har pludselig muligheden for at gå øverst i La Liga med fem spillerunde tilbage og det er det, som Messi fokuserer på lige nu hvorfor han ikke er interesseret i kontraktsnak. Barcas sæson slutter officielt den 22. eller 23. maj mod Eibar og herefter vil der være lidt mere end en måned til at få styr på fremtiden. Ingen forventer en bekræftelse før La Liga er slut.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder