Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Top 10: Camp Nou kåret til verdens bedste stadion

Nyheder: Af Søren Nissen - 29. april 2021
Top 10: Camp Nou kåret til verdens bedste stadion

© FC Barcelona


Hvis man som FC Barcelona-fan bliver spurgt til, hvilket stadion der er det bedste i verden, så ville svaret ofte lande på Camp Nou. Men nu er der også hold i det. Ifølge et stort studie foretaget af Compare.bet, så placerer Barcas stadion sig på førstepladsen foran blandt andet Old Trafford og Allianz Arena, der tilhører henholdsvis Manchester United og Bayern München.

Kåringen skete på baggrund af otte parametre. Stadionkapaciteten, det gennemsnitlige tilskuerantal, stadionanmeldelser, tilgængelighed, stadion-tour-priser, Instagram-tags, globale søgninger på stadion samt hashtags på TikTok. I hver kategori kunne man få op til 100 point, og et gennemsnit af bedømmelserne ville bestemme den samlede score. Her scorede Camp Nou 71 point, to point foran Old Trafford på 69. Endnu bedre så kan Camp Nou bryste sig af at ligge et godt stykke foran Santiago Bernabéu, som er helt nede på 8.-pladsen.

Camp Nou scorer maksimumpoint i stadionkapacitet, Instagram-tags, globale søgninger på stadion og hashtags på TikTok. Til gengæld er Wembley det bedste sted, når det kommer til generelle forhold samt tilgængelighed for kørestolsbrugere, som måske er mere relevant i forhold til selve stadionoplevelsen.Top 10: Bedste stadions
1. Camp Nou (FC Barcelona), 71 point
2. Old Trafford (Manchester United), 69 point.
3. Wembley (England), 63 point
4. Allianz Arena (Bayern München), 63 point
5. Anfield (Liverpool), 61 point
6. Signal Iduna Park (Borussia Dortmund), 55 point
7. San Siro (AC Milan / Inter), 54 point
8. Santiago Bernabéu (Real Madrid), 52 point
9. Maracaná (Flamengo / Fluminense), point
10. Estadio Azteca (Cruz Azul / Club América), 40 point

Denne fantastiske kåring kommer i samme uge som den dejlige nyhed om, at der muligvis kan lukkes tilskuere ind til de sidste to hjemmekampe i ligaen. Det er et konkret forslag, som lige nu er til overvejelse hos de spanske sundhedsmyndigheder. Indtil nu har der været tilskuere i nogle regioner til mindre arrangementer, bl.a. i Catalonien til FC Barcelona B’s kampe. Skulle de spanske sundhedsmyndigheder godkende forslaget, kan omkring 25.000 culés indtage verdens bedste stadion til kampene mod Atletico Madrid og Celta Vigo.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder