Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Uforstående Koeman: Jeg forstår det ikke

Nyheder - 30. april 2021
Uforstående Koeman: Jeg forstår det ikke

© Getty Images


Ronald Koeman forstår ikke hvorfor at dommeren i aftes viste ham det røde kort. Det skete i anden halvleg, at dommeren pludselig stormede ud mod sidelinjen for at vise Koeman det røde kort. Derfor måtte cheftræneren op på tribunen og holde kontakten ved lige gennem telefonen med sine assistenter.

Efter opgøret kom det frem, at Koeman havde sagt 'hvilken karakter/personlighed' om en af dommerne, og det var mangel på respekt, blev det vurderet til hvorfor han blev smidt ud. Koeman selv er totalt uforstående overfor den voldsomme overreaktion.

- Jeg forstår ikke hvorfor jeg blev udvist. De sagde, at det var for at udvise mangel på respekt overfor fjerdedommeren. Jeg gad godt at vide, hvad jeg sagde, som skulle være mangel på respekt. Det var ham, som var ubehøvlet overfor mig. Hvis de skriver noget andet i dommerrapporten, så hører de fra mig, udtalte Koeman efter kampen.

Det var dog ikke Koemans røde kort, som afgjorde kampen på banen. Til gengæld formåede han ikke at sende spillere på banen, som kunne bryde Granada op. Barca havde 82% af boldbesiddelsen, men formåede kun at sende fire skud afsted, som ramte indenfor målstolperne. Og det var mod La Ligas dårligste forsvar.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder