Annonce


Annonce

Annonce

Jordi Alba: En rigtig lortedag

La Liga - 30. april 2021




Jordi Alba spillede hele kampen, da Granada overraskede og vandt 2-1 på Camp Nou i aftes. På papiret havde Barca alle muligheder for at snuppe førstepladsen, men man formåede på utrolig vis at tabe sin første kamp nogensinde til Granada på Camp Nou. Ikke overraskende var det en trist Alba, som talte efter kampen.

- Det er en rigtig lortedag. Vi forsøgte igennem hele kampen, men vi var ikke kyniske nok. Det var en unik chance for at tage førstepladsen, og nu er vi igen ikke afhængige af os selv, udtalte han efter kampen og fulgte op:

- Granada gik frem i banen to gange og scorede på begge angreb. Vi skulle have dræbt kampen tidligere. Det er et hårdt slag, men vi har ikke andre muligheder end at gå efter sejren i de sidste fem kampe og så må vi se, hvad der sker.

- Vi vidste, at vi skulle score tidligt i anden halvleg for at dræbe kampen, men det skete ikke. Vi har gang i et godt år, men muligheden mod Granada glippede. Vi er meget triste, men vi har fem kampe tilbage og dem må vi vinde.

Barca får det ikke lettere i de kommende kampe hvor de møder Valencia og Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Alba: En rigtig lortedag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder