Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Kontakt mellem Barca og PSG for Neymar

Transfermarked - 1. maj 2021
Barca er seriøse omkring deres interesse for Neymar. Natten til lørdag kunne RAC1 afsløre, at der for første gang har været kontakt mellem Barca og PSG på grund af interessen for Neymar. Naturligvis har PSG valgt at afvise. Det var ventet ved første kontakt. Men der er tale om en seriøs interesse fra Barcas side af.

Ifølge mediet er Neymar topprioriteten hos Joan Laporta denne sommer. Af den grund blev PSG-ejer Nasser Al-Khelaifi kontaktet, og helt som ventet blev Barca fortalt, at Neymar ikke er til salg. Nu har Barca vist sin interesse og nu ved PSG, at de kan forvente, at Barca snart kommer med et bud, som de skal forholde sig til. Ingen er i tvivl om, at Neymar gerne vil retur til Barca hvis muligheden dukker op.

Neymars kontrakt med PSG løber ud sommeren 2022 hvorfor PSG skal sælge ham denne sommer for at få penge for ham. Ellers kan han reelt set skifte gratis om et år, og det vil PSG undgå hvorfor de altså arbejder benhårdt på at overtale Neymar til en kontraktforlængelse. En ting er sikkert: Hvis Neymar forlænger med PSG, så er løbet kørt. Så kommer Barca aldrig til at banke på hans dør igen. Neymar er 29 år og hvis han ikke kommer til Barca nu, så er der ikke stor chance for at Barca finder ham interessant senere.For to år siden var Barca også interesseret i at hente Neymar retur. Her bad PSG om 130 millioner euro samt tre spillere, men man formåede aldrig at få enderne til at mødes hvorfor et skifte ikke blev aktuelt. Denne gang er Neymar dog noget billigere, da PSG er presset til at træffe en beslutning. Enten får de penge for ham denne sommer, eller også skifter han gratis næste år.

PSG's håb er, at Neymar forlænger sin kontrakt, men ifølge spanske medier har Neymar som sådan ikke noget imod at skulle blive i PSG, men kun hvis et skifte til Barca er totalt udelukket. I og med at Joan Laporta har taget kontakt til PSG må det formodes, at Barca har noget at forhandle med. Det bliver spændende at se, om Neymar kommer til Barca denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Kontakt mellem Barca og PSG for Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder