Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ilaix Moriba kan skubbe Riqui Puig ud

Transfermarked - 2. maj 2021
Ilaix Moriba kan skubbe Riqui Puig ud

© FC Barcelona


Ilaix Moriba er Barcas helt nye håb på midtbanen og lige nu nyder han godt med tillid fra cheftræner Ronald Koeman. Den tillid ville Riqui Puig ønske han havde fra sin træner, men det er langt fra tilfældet og det kan koste pladsen i Barca til sommer.

Inden denne sæson blev indledt, fik Riqui Puig beskeden om, at han ikke skulle forvente meget spilletid. Ronald Koeman har simpelthen ikke den store fidus til Riqui Puig, som ofte er blevet kritiseret for at mangle disciplin i når han hjælper til i defensiven. Det har da også været sølle med antal minutter til Riqui Puig, som nu kan se Ilaix Moriba overhale ham.

Ilaix har været en positiv historie hele vejen igennem. Han har altid været en solid indsats og han har spillet med i hele 14 kampe de seneste få måneder. I alt er det blevet til 462 minutter på førsteholdet hvilket han mere end bare er tilfreds med. Hans mål inden sæsonen var udelukkende at få lov til at træne med førsteholdet et par gange så han kunne snuse til det, men det er i stedet blevet til en masse minutter og desuden står han til at blive forfremmet til førsteholdet permanent.

Det betyder, at Riqui Puig har endnu en modstander, som han skal kæmpe mod. Selvom mange Barca-fans ønsker at se Riqui Puig som en del af førsteholdet med regelmæssig spilletid, så er faktum, at han i de seneste mange måneder kun har spillet med i fire kampe hvilket har resulteret i sølle 17 minutter.

Selvom han kommer på banen med få minutter på uret, så har han altid arbejdstøjet på. Til gengæld har han ikke overbevist Koeman hverken til træning eller til kamp og med udsigten til at Koeman også er træner i Barca i næste sæson, gør Puig klogt i virkelig at overveje, om han skal blive i klubben i næste sæson. Denne sæson har på ingen måde været god for hans udvikling. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
2 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder