Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rivalerne vandt: Barca er pisket til sejr i aften

La Liga - 2. maj 2021
Rivalerne vandt: Barca er pisket til sejr i aften

© Bernat Armangue / AP


Barcas drøm om at vinde det spanske mesterskab holder de intakt, men holdet har gjort det svært for sig selv. To gange har man haft muligheden for selv at afgøre det, men nu er der blot fem kampe tilbage for Barca og fire for de to øverste konkurrenter og det ser ikke positivt ud.

I går var både Atletico Madrid og Real Madrid i kamp og de vandt begge deres kampe - dog ikke let. Atletico Madrid var først i kamp og her var de på 1-0 fra det 23. minut. De formåede ikke at score flere mål, men blev sat under et gevaldigt pres i slutningen af kampen, hvor Elche tilmed fik et straffespark i overtiden. Det tog Fidel Chaves sig af, men han sparkede på stolpen og således fik Atletico Madrid tre uhyre vigtige point på udebane.

Senere på lørdagen tog Real Madrid imod Osasuna og deres startopstilling bar blandt andet præg af deres vigtige returkamp mod Chelsea i Champions League i den kommende uge. Derfor havde Osasuna en reel chance og de var tæt på af flere omgange, men med et kvarter igen kunne Eder Militao gøre det til 1-0 før Casemiro øgede til 2-0 og så vandt Real Madrid også deres kamp.

Dermed er Atletico Madrid fem point foran Barca mens Real Madrid er tre point foran Barca. I aften spiller Barca deres kamp nummer 34, som de to madrilenske hold også har spillet, og Barca er pisket til en sejr ude mod Valencia i aften hvis de vil holde fast i det spinkle håb om et mesterskab. Desuden må man ikke glemme Sevilla, der er ét point bag Barca. De tager imod Athletic Bilbao i morgen aften.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder