Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dani Alves: Jeg har givet Messi et råd

Transfermarked - 2. maj 2021
Dani Alves: Jeg har givet Messi et råd

© Getty Images


Lige nu ser det ud til at Lionel Messi bliver i Barca. De seneste historier melder, at argentineren har besluttet sig for at blive, men det kræver stadig at Joan Laporta præsenterer ham for et sportsligt projekt, der har i sinde at vinde alle turneringer. Messi vægter det sportslige højere end noget andet.

Sidste sommer var det primært Manchester City, som blev kædet sammen med Messi, mens det i år er PSG. Nu har Dani Alves været ude og fortælle, at han har givet Messi det råd, som Messi selv gav til Dani Alves for år siden før brasilianeren skiftede væk fra Barca.

- Jeg har mange gange fortalt Messi, at han blev født til at spille i Barca og at Barca er den klub, hvor han skal spille, fortæller Dani Alves til The Guardian og følger op:

- Messi har tidligere givet mig råd, så jeg kan tillade mig at give ham råd. Engang fortalte han mig, at jeg skulle blive i Barca, da der ikke findes en bedre klub. 'Hvilken anden klub kan give dig mere glæde?', spurgte han mig. Så jeg valgte at blive.

- Nu har jeg mindet ham om det råd, som han gav mig. Jeg fortalte ham, at en god ven (Messi selv) gav mig det råd engang. Jeg har endnu ikke fået et svar fra ham, men når man forlader Barca, så indser man hvor godt man havde det. Alle spillere - og jeg mener alle - som har forladt Barca, har fortrudt efterfølgende.- Da jeg forlod klubben handlede det om, at jeg ville vise mit værd. Men uheldigvis var det således, at de folk, der var imod mig i klubben, selv blev i klubben. Jeg viste, at jeg kunne have været blevet i Barca i 10 år mere. Jeg forsøgte at vende retur til Barca, jeg ville virkelig gerne tilbage, men de ønskede mig ikke (Bartomeus ledelse).

- Jeg fortryder det. Jeg fortryder ikke at jeg skiftede til PSG, overhovedet ikke. Min tid i Frankrig var god. Det var desuden min skyld, at det ikke lykkedes med Manchester City. Aftalen var på plads, men af personlige årsager gik det ikke igennem. Det ville ellers have været fantastisk at arbejde med den mand, som ændrede mit fodboldliv. Selvfølgelig ærgrer det mig.

- Jeg bryder mig ikke om at svigte folk, specielt ikke de folk, som stoler på mig og som virkelig tror på mig. Jeg har allerede undskyldt over for Pep Guardiola. Jeg svigtede ham. Men jeg er et menneske og jeg laver desværre fejl.

I dag er 37-årige Dani Alves aktiv i hjemlandet hos São Paulo. Efter sin succesfulde tid i Barca rykkede han til Juventus og siden PSG.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder