Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Victor Valdés vender retur til Barca

Nyheder - 2. maj 2021
Victor Valdés vender retur til Barca

©


Victor Valdés har valgt at acceptere Joan Laportas jobtilbud, skriver Sport. Den tidligere topmålmand tøvede ellers med at give svar på jobtilbuddet, men han nu valgt at acceptere og han skal fremover agere målmandstræner for klubbens talenter.

Hans intention var ellers at stå i spidsen for et af talentholdende, som han gjorde det tidligere, men jobtilbuddet var altså at blive målmandstræner og det har han i sidste ende valgt at acceptere. Han modtog muligheden sidste måned, men har nu givet sit svar.

Han kommer til at arbejde under Paco Seirul og skal dele ud af sin erfaring til de unge målmænd i klubben. Han skulle egentlig knyttes til klubben til juni, men ifølge AS tiltræder han allerede nu her, så han får tid til at slå sig ned inden det for alvor går løs på den anden side af sommerferien.

Tidligere har Valdés været træner for klubbens U19-hold, men det holdt kun i tre måneder før han blev fyret efter adskillige diskussioner med daværende Patrick Kluivert. Valdés havde én måde at spille på mens Patrick Kluivert ville have holdet til at spille på en anden måde. Valdés kunne ikke forene sig med Kluiverts metoder, og der brød diskussioner ud, som endte med at Bartomeu valgte at fyre Valdés.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder