Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcas kvinder er i Champions League-finalen!

Champions League - 2. maj 2021
Barcas kvinder er i Champions League-finalen!

© FC Barcelona


For anden gang i historien er Barcas kvinder klar til Champions League-finalen. Det skete søndag efter at man hjemme på Johan Cruyff Stadium slog PSG med 2-1 og dermed samlet 3-2. Kampen søndag eftermiddag blev ellers indledt af en god chance til PSG, som de dog ikke formåede at udnytte.

I stedet kunne Barcas Lieke Martens efter et flot mål bringe Barca i front med 1-0 efter bare otte minutter. Hun stod også bag målet til 2-0 efter en halv time før PSG bragte spænding ind i opgøret, da de reducerede bare tre minutter efter Barcas andet mål. Katoto stod for PSG's enlige scoring.

Med 2-1 på tavlen ved slutfløjt kunne Barca glæde sig over en plads i Champions League-finalen, da den første kamp i Paris sluttede 1-1. PSG havde godt nok en håndfuld chancer til at udligne, men catalanerne holdt stand og sikrede sig den vigtige plads i finalen. Finalemodstanderen bliver Chelsea eller Bayern München, hvor tyskerne inden returkampen i dag er foran med 2-1. Finalen afvikles i Göteborg i Sverige den 16. maj

FC Barcelonas startopstilling
Paños, María León, Hermoso, Marta, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira og Martens

PSG's startopstilling
Endler, Lawrence, Paredes, Dudek, Morroni, Formiga, Geyoro, Dabritz, Bachmann, Katoto og Baltimore

Se dem fejre finalepladsen herLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder