Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overblik: Barcas dårlige statistik på straffespark

Nyheder - 3. maj 2021
Overblik: Barcas dårlige statistik på straffespark

© Getty Images


Hvis der er noget, som Barca skal fokusere på når de løber ind på træningsbanen, så er det at forsvare eget mål og sparke straffespark. Forsvaret er hullet som en si og kan sjældent holde målet rent og når man får chancen for at score på straffespark, så brænder man på næsten halvdelen af sparkene. Det er en ekstremt dårlig statistik.

For Lionel Messi er det næsten lettere at sparke frispark i mål end straffespark. Argentineren er langt fra blandt verdens bedste når det kommer til at sparke straffespark. I aftes fik han en ny mulighed, da hans geniale aflevering ind i feltet mod De Jong blev bremset af en Valencia-hånd. Det gav et straffespark, som Messi selv tog sig af.

Her brændte han på sin tidligere holdkammerat Jasper Cillessen, men efter to forsøg fra Busquets og Pedri på returen, kunne Messi sende bolden i mål. Man må dog ikke tage for let på det - straffesparket blev brændt og man runder dermed 41% brændte straffespark i denne sæson. Det er absolut noget, der bør og skal kritiseres. Barca har ikke været flyvende længe og når man får et straffespark, så skulle det gerne give et mål.17 gange har Barca fået tildelt et straffespark i denne sæson og hele syv gange har man brændt. Messi har stået for tre af de mislykkede forsøg og faktisk er to ud af de tre forsøg kommet i La Liga mod netop Valencia mens hans som bekendt også brændte et utrolig vigtigt spark mod PSG i Champions League, som kunne have været en kickstarter til et vildt comeback, da det skete lige inden pausen, hvor han kunne have bragt Barca på 2-1 i kampen.

Antoine Griezmann, Ousmane Dembele og Martin Braithwaite har alle brændt og scoret et spark mens Miralem Pjanic har brændt sit enlige forsøg.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder