Annonce


Annonce

Annonce

Top 4 i La Liga tørner sammen denne weekend

La Liga - 3. maj 2021




Det er umuligt for alle hold i top 4 at vinde de resterende fire kampe. De fire tophold mødes nemlig på kryds og tværs denne weekend og det giver anledning til pointtab. Atletico Madrid står med de bedste kort på hånden med fire spillerunder igen, da de har flere point end de øvrige tophold.

Sevilla er seks point bag Atletico Madrid, men andalusierne spiller deres kamp nummer 34 i aften når de tager imod Athletic Bilbao. Hvis de vinder den kamp, kravler de op på 73 point og er dermed kun ét point bag Barca og Real Madrid og tre point bag Atletico Madrid, så der er i den grad kamp til stregen i La Liga.

Lørdag klokken 16.15 tager Barca imod Atletico Madrid mens Real Madrid tager imod Sevilla søndag aften. Hvis Barca vinder deres kamp mod Atletico Madrid indtager de førstepladsen alene - men den plads kan Real Madrid snuppe søndag, hvis de slår Sevilla. Real Madrid er bedre end Barca rent indbyrdes og i tilfælde af pointlighed er det altså de indbyrdes kampe som tæller før målscoreren. Derfor var det et dobbeltslag for Barca, da de tabte El Clásico sidste måned.

Toppen af La Liga
1. Atletico Madrid: 34 kampe, 76 point
2. Real Madrid: 34 kampe, 74 point
3. FC Barcelona: 34 kampe, 74 point
4. Sevilla: 33 kampe, 70 point

Runde 35 af La Liga på TV2 Sport X
8. maj klokken 16.15: FC Barcelona - Atletico Madrid
9. maj klokken 21.00: Real Madrid - Sevilla



Set fra Barcas perspektiv skal man under alle omstændigheder gå efter sejren mod Atletico Madrid. Hvis man vinder på lørdag, så giver man fordelen til Real Madrid, som dermed kan afgøre La Liga selv hvis de vinder deres sidste kampe. Barca håber dog på hjælp af Real Madrids kommende modstandere Sevilla, Granada, Athletic Bilbao eller Villarreal, som madrilenerne møder i de sidste fire spillerunder.

Kampprogrammet for Real Madrid er langt fra let, men de har det med at dukke op når det gælder og på lørdag vil de helt sikkert kigge med når Barca tager imod Atletico Madrid. En sejr til Barca vil spille fordelen over på Real Madrids banehalvdel, men omvendt vil Barca kunne snuppe mesterskabet hvis de vinder deres egne kampe mens Real Madrid smider point i bare én af de resterende kampe.

Udover Barca, så skal Atletico Madrid op mod Real Sociedad, Osasuna og til sidst Valladolid mens Barca møder Levante, Celta Vigo og Eibar. Endelig skal Sevilla møde Real Madrid, Valencia, Villarreal og Alavés. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Top 4 i La Liga tørner sammen denne weekend

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder