Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis Depay er gået på husjagt i Barcelona

Transfermarked - 4. maj 2021
Memphis Depay er gået på husjagt i Barcelona

© Getty Images


Det er ingen hemmelighed, at Ronald Koeman kæmper for at Barca kan sikre sig Memphis Depay. Man ønskede allerede den hollandske offensivspiller sidste sommer, men de økonomiske midler var begrænsede og det lykkedes ikke at hente ham.

Nu ser det dog ud til, at Koeman får sit ønske opfyldt. I hvert fald melder Mundo Deportivo, at Memphis Depay i onsdags var i Barcelona sammen med venner og familie for at finde sig et hus. Her var han ude i Pedralbes-området, hvor han blev fremvist for flere huse. Selvom underskrives og aftalen ikke er i hus endnu, så tyder meget på, at Memphis Depay til sommer officielt skifter til Barca.

Der var tale om en lynhurtig tur til Barcelona. Depay landede i Barcelona onsdag morgen og allerede senere samme dag sad han på flyet med snuden vendt hjem mod Lyon. Han er en alsidig spiller, som Ronald Koeman ønsker det, og selvom han ikke er nogen regulær 9'er, der altid står klar inde i boksen til at sparke boldene i mål, så har han noget af en målnæse.For Lyon er det blevet til 75 mål i 176 kampe. Han har i alt scoret 132 mål som professionel fodboldspiller og det er hans force til at finde målet og skabe spillet, som Koeman vægter højt. Selvom Barca helt tydeligt har brug for en rigtig 9'er, så tror Koeman på, at Depay kan være en løsning.

Hvis man ender med at hente Depay, så udelukker det dog ikke købet af en 9'er. Der har bl.a. været tale om Sergio Agüero, som i øvrigt kan skifte gratis, men endnu er der ingen aftale på plads og det bliver således spændende at se, hvad der kommer til at ske i Barca til sommer. Men ved at Memphis Depay allerede er på husjagt i byen kunne noget tyde på, at der ligger en aftale og venter på at blive skrevet under.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder